Infor Corporate Performance Management

Met Infor CPM beschikt u over een oplossing waarmee u uw grootste financiële uitdagingen kunt aanpakken.

Infor Corporate Performance Management

Met Infor CPM beschikt u over een oplossing waarmee u uw grootste financiële uitdagingen kunt aanpakken. Uw gegevens zijn afkomstig uit één bron. U kunt kritieke financiële resultaten dus vol vertrouwen bezorgen aan iedereen die er belang bij heeft.

Infor CPM helpt u om:

  • Zicht te  krijgen op en vorm geven aan uw gegevens;
  • snelle afsluiting van uw boeken en financiële rapporten op te stellen;
  • financiële gegevens automatisch vast te leggen en te beheren;
  • in een mum van tijd bedrijfsprocessen te beheren en te controleren;
  • exact te bepalen wie toegang heeft tot belangrijke financiële gegevens.

Infor Analytics and Business Intelligence (BI)

Infor Business Intelligence is volledig geïntegreerd met M3, de ERP oplossing van Infor. Door het ‘out-of-the-box’ karakter van dit product is de implementatie doorlooptijd zeer beperkt en lopen de ontwikkelingen van deze business intelligence oplossing altijd synchroon met de ontwikkeleingen in de M3 oplossing.

Door op een cockpit gebaseerde gebruikers interface is er één centrale plek voor de gebruikers. Deze plek geeft gebruikers toegang tot rapporten, OLAP kubussen met uiteindelijk toegang tot de details uit de M3 omgeving. Infor Business Intelligence stelt gebruikers in staat rapportages te schedulen en te distribueren.

“Het product gaf ons een snelle, betaalbare route om business intelligence operationeel te brengen”

Alan Webster
CIO
Pork Farms Limited

Operationele business intelligence

De business intelligence oplossing van Infor stelt gebruikers in staat de operationele voortgang van de veschillende bedrijfsprocessen te meten. Hiertoe stellen gebruikers monitors in binnen de M3 omgeving. Middels deze monitors kan een gebruiker een meetwaarde opgeven voor een veld in M3 waarna de gebruiker een melding krijgt wanneer afwijkingen optreden. Vanuit deze melding (alert) is een gebruiker vervolgens in staat middels een drill-down naar de brondata te gaan in de ERP-oplossing; een gesloten cirkel tussen ERP en BI.

Infor Business Intelligence bestaat uit de volgende componenten:

  • Scorecards
  • Rappportages tools
  • Smart Notifications
  • Dashboards

Wilt u meer weten?

Cono Kaasmakers, Roerink Food Family, Royal A-ware en anderen gingen u voor. Maak een afspraak met een van onze spcialisten om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.

Infor M3 Analytics

Om de implementatiedoorlooptijd verder te versnellen leveren wij voor specifieke branches voorgedefinieerde analyse sets uit. Voor de voedingsmiddelenindustrie heet deze de set business intelligence oplossingen: Food & Beverage analytics.

De M3 Analystics oplossing bestaat uit 70 voorgeconfigureerde prestatie-indicatoren (KPI’s) en 50 voorgedefinieerde scorecard rapporten die met regelmaat binnen de voedingsmiddelenindustrie worden gebruikt. Voorbeelden van KPI’s zijn aantal debiteuren dagen, omloopsnelheid voorraden, leverperformance en bruto marge percentage. De scorecards tonen kritische bedrijfsinformatie zoals verkopen v.s. budget, leveranciersperformance en productieresultaten.

Deze oplossing helpt bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie zich te meten, benchmarken en hun prestaties te verbeteren op vijf gebieden: verkoop, finance, inkoop, productie en voorraad. M3 Analytics stelt beslissingsbevoegden in staat beslissingen te nemen zonder onnodig tijd kwijt te zijn met het definiëren en doorzoeken van lijsten.

Dresner report: Infor BI “exceeds peers”

Voor het derde jaar op rij is Infor gepositioneerd als een “Titan” in de Wisdom of Crowds ® Business Intelligence Market Study.