Delen:

Klantendag 2017 “The game of Intelligence”

 

We nodigen je graag uit voor onze klantendag op 5 oktober 2017, met als thema “The Game of Intelligence”.

Buzzwoorden zoals agility, big data, kunstmatige intelligentie, chatbots, cloud computing en het Internet of Things komen in steeds meer uitingen en oplossingen naar voren. Maar wat betekent dat voor de voedingsmiddelenbranche? We kijken graag samen met jou naar recentelijke ontwikkelingen op dit gebied en het effect die zij hebben op vraagstukken binnen de voedingsmiddelenindustrie. Meld je aan via onderstaande button en kom donderdag 5 oktober naar de klantendag! Het belooft een informatieve, interactieve, inspirerende maar zeker ook unieke dag te worden.

 

BREAK-OUT SESSIES
Omdat we specifiek op jouw behoeften willen aansluiten, maken we gebruik van break-out sessies. Zie hiervoor het programma hieronder. Je kunt naar gelang je belangstelling de break-out sessies 1 en 2 combineren. We vragen je om alvast een keuze op te geven, dit kan aan de hand van het inschrijfformulier te vinden via onderstaande button.

 

HET PROGRAMMA

 

 • 12.00 uur – Ontvangst met lunch
 • 13.00 uur – Welkomstwoord
 • 13.10 uur – 13.45 uur I Intelligente keuzes?!
  De veelzijdige ontwikkelingen op IT gebied vereisen van bedrijven dat zij tijdig de juiste keuzes maken. Keuzes die steeds weer uitgedaagd worden door de snelheid waarmee veranderingen zich opdringen en nieuwe mogelijkheden die worden geboden. Alfa-Beta Solutions is voortdurend actief in het vertalen van de nieuwste innovaties in praktische toepassingen voor onze klanten. We brengen je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen; wat speelt er en wat brengt de toekomst?
 • 13.45 uur – 14.30 uur I De evolutie van intelligentie – Infor OS
  Massimo Capoccia, SVP Technology bij Infor, brengt je op de hoogte van de (techno)logische stappen die Infor zet om haar applicaties intelligenter te maken. De sleutel hierin wordt gevormd door Infor Coleman, het Infor platform voor Artificial Intelligence (AI). Dit platform is de basis voor een reeks aan technologische ontwikkelingen die Infor beschikbaar stelt aan haar klanten. Massimo licht toe hoe Infor OS de steeds maar wijzigende vraag naar ondersteuning van bedrijfsprocessen ondersteunt. Hierbij geeft hij ook antwoord op de vraag hoe de recente acquisitie van BI-specialist Birst hierin past.
 • 14.30 uur – 14.45 uur I Pauze 1
 • 14.45 uur – 15.50 uur I Break-out sessies
  Jullie reacties op de break-out sessies van vorig jaar waren overwegend positief. Super! Daarom organiseren we ook dit jaar break-out sessies na het plenaire gedeelte. We stemmen de klantendag zoveel mogelijk af op jouw persoonlijke interesse.
 • 14.45 uur – 15.15 uur I Sessie 1

1.1.  Planningsworkshop Infor M3
De planningsoplossingen van Infor Tijdens deze workshop behandelen we de oplossingen Demand Planner, Inventory Planning Workbench, MRP en Scheduling voor M3 bieden specialistische mogelijkheden om supply chain management te ondersteunen en te vereenvoudigen. Workbench. Ook worden Demand+ en Supply+ toegelicht.

1.2.  Mobility met Infor M3
Infor Factory Track Warehouse Mobility is een nieuw platform voor mobiele apparaten en scanners in het magazijn en op de werkvloer. Infor Factory Track is met een moderne HTML5 gebruikersinterface de opvolger van M3 Warehouse Mobility. Tijdens deze workshop lichten we de mogelijkheden van Infor Factory Track Warehouse Mobility toe.

 • 15.20 uur – 15.50 uur I Sessie 2

2.1. IBM Cognos in de praktijk
Coroos Conserven vertelt over de door henzelf in Cognos ontwikkelde interactieve inkoop- en productieplanning dashboards, waarmee ze hun planningsproces in M3 ondersteunen.

2.2. Infor Xi (homepages, document management, Ming.le, workflow)
Vorige klantendag hebben we Infor Xi platform geïntroduceerd; één integrale omgeving bestaande uit Infor M3 en diverse andere Infor applicaties. Ondertussen zijn er weer veel nieuwe ontwikkelingen geweest, waarvan we jullie graag een update geven. Hierbij gaan we dieper in op de applicaties, functionaliteiten en migratie mogelijkheden.

 • 15.50 uur – 16.05 uur I Pauze 2

 

 • 16.05 uur – 17.00 uur I Supersize me
  Op prikkelende wijze wordt door Jarno Duursma gekeken naar de toekomst…What’s in the Game? Jarno Duursma is trendwatcher op het gebied van digitalisering en technologische trends. Hij brengt jullie op de hoogte van de allerlaatste technologische ontwikkelingen zoals kunstmatige intelligentie, blokchain en chatbots. Op basis van nieuwe technologieën worden nieuwe business modellen gecreëerd of bestaande afgebroken. Zijn nieuwe boek ‘de Digitale Butler’ ligt vanaf september 2017 in de winkel.
 • 17.00 uur – 18:30 uur I Food for thought
  De klantendag wordt afgesloten met het inmiddels beroemde tapasbuffet.

LOCATIE

 • Wanneer: Donderdag 5 oktober 2017
 • Tijd: 12.00 uur – 18.30 uur
 • Locatie: Wijnfort Lent, Bemmelsedijk 4, Lent (bij Nijmegen). Voor de routebeschrijving klik hier.

Wij zien je graag op donderdag 5 oktober in Lent!

Hartelijke groet,

Han Haukes en Frank Resink

 

* De klantendag is uitsluitend bedoeld voor klanten en genodigden.