Infor Alfa-Beta M3 klantendag

12 november 2019 in het Wijnfort te Lent

 

Infor Alfa-Beta organiseert haar jaarlijkse klantendag op 12 november 2019 in het Wijnfort te Lent. Wij willen je van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn!

Opnieuw een informatieve en interactieve dag met veel nieuws over ontwikkelingen in Cloud, ERP en BI binnen de focus en visie van Infor Alfa-Beta en haar partners.

 

HET PROGRAMMA

12.00 uur : Ontvangst met lunch

13.00 uur – 13.15 : Welkomstwoord

13.15 – 14.15 uur : Infor Alfa-Beta, Let’s connect!

We informeren je over de stand van zaken bij Infor Alfa-Beta. Wat is er het afgelopen jaar gerealiseerd en wat zit er in het vat voor de komende tijd.

De manier waarop we werken verandert, net als de manier waarop we met elkaar communiceren. Mondiale netwerken bepalen steeds meer onze economie, onze cultuur, onze relaties en onze directe omgeving. Mensen van over de hele wereld zijn dichter bij elkaar gekomen door globalisering en digitalisering: we zijn een Connected World.

Wij brengen je op de hoogte over de actualiteiten binnen Infor en Infor Alfa-Beta. Hoe spelen wij met onze partners in op deze veranderende markt? Welke ontwikkelingen zijn al doorgevoerd in Infor M3 en welke staan op de planning?  Hoe maakt Infor Alfa-Beta de nieuwste oplossingen eenvoudig beschikbaar voor jullie?

Kortom Let’s connect

14.15 – 14.45 uur : Pauze, “time to connect”

14.45 – 15.45 : Breakout sessie

Tijdens de breakout kan je een keuze maken uit:

  • Hoe recept- en productontwikkelingprocessen optimaliseren

Een voortdurende productinnovatie is een vereiste om ruimte te behouden en vergroten in het schap van de supermarkt. Consumenten vragen om gezondere voeding met een duidelijke herkomst. De supermarkten willen hierop inspelen met nieuwe recepten en aansprekende verpakkingen. Graag laten we zien hoe Infor PLM for Process (Optiva) de producent daarbij kan ondersteunen.

  • Integrated Business Planning

In de voedingsmiddelenindustrie hebben de beschikbare hoeveelheden en kwaliteiten grondstoffen een grote invloed op het bedrijfsresultaat. Er moet tegemoet gekomen worden aan de vraag van de klant, maar vaak ontbreekt de informatie om dat op de meest kostenefficiente wijze te doen. Infor Integrated Business Planning (IBP) is een cruciale oplossing voor het afstemmen van de supply chain op de vraag.

15:45 – 16:15 uur : Pauze, “time to connect”

16.15 – 17.00 uur : Serieuze humor

Zoals je van ons gewend bent sluiten we de sessies af met een lach en geven we je stof tot nadenken. Food for thought!

17.00 – 18.30 uur : Tapasbuffet

De klantendag wordt afgesloten met een heerlijk tapasbuffet.

LOCATIE EN AANMELDEN

Je kan je aanmelden via onderstaande knop. Mocht je je al aangemeld hebben, dan hoeft dat uiteraard niet nog een keer. Wil je ons uiterlijk donderdag 31 oktober 2019 laten weten of je aanwezig bent?

  • Wanneer: Dinsdag 12 november 2019
  • Tijd: 12.00 uur – 18.30 uur
  • Locatie: Wijnfort Lent, Bemmelsedijk 4, Lent (bij Nijmegen).

Wij zien je graag op dinsdag 12 november in Lent!

 

Aanmelden

 

Platina Sponsor