Demand planning

Altijd en overal inzicht in real-time KPI’s, kosten en marges.

Demand planning

Marge gedreven supply chain management was tot op een paar jaar geleden niet eens mogelijk, maar vandaag de dag kan het het verschil maken tussen het voorop lopen of achterblijven. Concurrerende bedrijven hebben behoefte aan geavanceerde systemen, die hen inzicht geeft in en direct handelt naar alle gegevens, KPI’s, kosten en marges. Infor planningsoplossingen helpen u om te dealen met de de complexiteit van uw supply chain op het juiste detailniveau van detail zonder compromissen, en helpt u om de gevolgen van de beslissingen die u maakt te begrijpen.

Infor Demand+

Met Infor Demand+ kan men een decentraal forecasting proces implementeren, waarbij mensen die het dichtst bij de bron zitten hun promoties en productintroducties kunnen inplannen. Alle handmatige invoer wordt gelogd en kan na beoordeling geaccepteerd of geweigerd worden, zodat met een gecontroleerd proces een geconsolideerde forecast bepaald kan worden.

Infor Demand+ beschikt over geavanceerde forecasting methodieken, zodat automatisch per product-marktcombinatie de meest betrouwbare forecast bepaald kan worden.

Aanpassing van de forecast

Op ieder niveau van een vrij te definiëren hiërarchie kan aanpassing van de forecast gedaan worden, bijvoorbeeld per productfamilie waarbij de aanpassingen gedistribueerd worden naar de onderliggende producten. Of bijvoorbeeld per klant en product, waarbij automatisch de aanpassingen geaggregeerd worden naar de bovenliggende niveau’s in de hiërarchie.

Lees meer »

Wilt u meer weten?

Maak een afspraak met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.