Fresh Food Planning

De forecast vrij in te stellen in dagdelen, zodat u altijd beschikking heeft tot live gegevens.

M3 Fresh Food Planner

M3 Fresh Food Planner is een product binnen de M3 suite van Infor. Deze applicatie is uitermate geschikt voor bedrijven die te maken hebben met de productie van dagverse producten met een houdbaarheid van dagen in plaats van maanden. Zoals bedrijven in de convenience, dagverse zuivel of vers verpakte salades en fruit. Snel bij kunnen sturen is van het grootste belang bij kort houdbare producten. Een leeg schap in de winkel is ongeoorloofd en een overschot leidt onherroepelijk tot het overschreden van THT’s.

Vraag en aanbod

Het doel van de Fresh Food Planner is om de planner de mogelijkheid te bieden om binnen dezelfde applicatie het productieplan en de verwachte vraag aan te passen. Fabrikanten van dagverse producten hebben zodoende controle over snel veranderende situaties, bijvoorbeeld een plotseling verhoogde verkooporder intake door het weer.

Infor Retail and Whole Foods Market: Making Work Better

Infor Retail and Whole Foods Market: Making Work Better

Forecasting

Met de Fresh Food Planner kan de productie van voedsel zeer nauwkeurig gepland worden. Het concept van ‘forecast pacing’ geeft tot op het uur een gedetailleerd inzicht in de ontvangen verkooporders, uitgezet tegen de historische bestellingen op bijvoorbeeld dezelfde weekdag en tijdstip van de dag. In tegenstelling tot andere systemen waarin een dagbehoefte de minimale tijdseenheid is, kan de forecast, en daarmee de productie, in vrij in te stellen dagdelen worden bepaald.

Wilt u meer weten?

Cono Kaasmakers, Roerink Food Family, Royal A-ware en anderen gingen u voor. Maak een afspraak met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.

Met de Fresh Food Planner van Infor, heeft u eenvoudig, snel en altijd beschikking over live-gegevens.