Een dag vol inspiratie en informatie, ontmoeting en ontspanning. De klantendag “Ga voor Pole position”, gehouden op donderdag 6 oktober jl. in ‘t Wijnfort te Lent, was een groot succes. Naast bekende waren er ook veel nieuwe gezichten. We zijn erg blij met deze groeiende interesse voor onze klantendag.

De klantendag stond in het teken van het verkrijgen van Pole Position. Deze positie bereik je alleen door sneller te innoveren dan de concurrenten. Uiteindelijk heb je de krachtigste motor nodig in het meest wendbare chassis… en de snelste coureur. Tijdens de klantendag deelden we de laatste ontwikkelingen bij Infor en IBM en hoe Alfa-Beta Solutions deze vertaalt naar de winnende combinatie.

Om de klantendag zoveel mogelijk af te stemmen op de persoonlijke interesses van onze klanten, hebben we dit jaar voor het eerst break-out sessies georganiseerd. Gezien de positieve reacties, zullen we deze opstelling volgend jaar weer doen.

Joris Teuwen,   Financieel Directeur Fransen Gerrits, is met ons mee geweest naar Inforum 2016 in New York. Tijdens de klantendag deelde hij zijn ervaring. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de sfeerimpressie!

 

Production: La Fam Production
www.lafamproductions.com

Volgend jaar organiseren we zeker weer een klantendag, bent u er dan ook bij?