Na jarenlang eigen software te hebben ontwikkeld, kiest Angel Bakeries voor Infor M3

Infor heeft onlangs aangekondigd dat Angel Bakeries, één van de grootste bakkerijen in Israël, Infor M3 als hun nieuw ERP systeem gaat inzetten. De projectimplementatie zal door Intentia Israël, die de oplossing van Infor M3 in Israël vertegenwoordigt, worden begeleid. Het nieuwe systeem zal tegen december 2016 live zijn.

Infor M3 werd gekozen na een selectietraject waarbij negen vooraanstaande software oplossingen van zowel internationale als Israëlische bedrijven zijn bekeken. Infor M3 werd gekozen vanwege de bewezen krachtige bakkerijindustrie functionaliteit, de brede internationale deskundigheid in de sector en het vermogen om aan de unieke behoeften van de verse voedselindustrie te voldoen, waaronder de nauwkeurigheid in het ontwerp van het productieproces, als ook de inventaris- en distributiebeheer.

“De verse voedselfabrieken, in het bijzonder bakkerijen, staan voor enorme uitdagingen, zoals de beperkte tijd tussen eindproductie en de levering aan de consument. Dit maakt de fases van het ontwerpen en ontwikkelen van de productieprocessen en distributie uiterst belangrijk. Daarom kozen wij een ERP oplossing die ons vooruitstrevende ontwerp tools kan aanbieden, die het proces van order tot aan levering helpt verkorten en het mogelijk maakt om het beheer van middelen en grondstoffen efficiënt te managen”, aldus Niva Kalish, directeur Information Technology bij Angel Bakeries.

Over Angel Bakeries

Angel Bakeries is één van de grootste bakkerij in Israël, welke een breed assortiment van broden en gebakjes produceert en vermarkt. Sinds 1927 wordt Angel Bakeries door de familie Angel gerund. De bakkerij staat bekend om haar hoge kwaliteit en innovatie en produceert dagelijks honderdduizenden broden en gebakken producten, waarbij de versheid, kwaliteit en variatie wordt gewaarborgd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op: +31 (0)26 38 99 555.