Birst en Infor M3

Infor heeft Business Intelligence (BI) specialist Birst overgenomen. Lees hieronder hoe Alfa-Beta Solutions haar BI kennis op M3 nu ook toepast op de implementatie van Birst, het nieuwe BI-platorm van Infor.

Birst dashboard

Alfa-Beta Solutions presenteerde tijdens de klantendag 2017 hoe flexibel het BI-dashboard van Birst is.  Wilt u een demonstratie? Neem dan contact met ons op.

 

Consumer-grade gebruikerservaring

Birst biedt zakelijke gebruikers een consumer-grade gebruikerservaring.

Birst partner voor M3

Birst loopt voorop in het combineren van een bedrijfsbreed BI-platform met een selfservice oplossing. De intuïtieve BI tools van Birst stellen de eindgebruiker in staat om zelf snel en eenvoudig rapportages, dashboard of analyses te maken. De moderne technologie zorgt ervoor dat de resultaten direct beschikbaar zijn via uw webbrowser, tablet of smartphone.

Birst en Infor

Met het Birst BI-platform kunt u uw hele organisatie verbinden. Dit doormiddel van een netwerk van gevirtualiseerde BI-instances bovenop een gedeelde analytische structuur. Birst biedt Extract, Transform en Load (ETL), operationele rapporten, dashboards, semantische begrippen, visualisatie, smart discovery en data blending in één rijke vereenvoudigde end-to-end BI-suite in de cloud. Hiernaast een visuele weergave van het platform.

Birst an Infor Company: Infor heeft begin 2017 Business Intelligence (BI) specialist Birst overgenomen.

» Lees het persbericht

Alfa-Beta Solutions en Birst 

Meer dan 16 jaar ervaring met BI op Infor M3

Alfa-Beta Solutions is al meer dan 16 jaar de partner voor Infor M3 in de Benelux en Duitsland. Dankzij jarenlange ervaring met implementatie van M3, zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van complexe informatie vraagstukken met behulp van Infor BI en IBM Cognos. We hebben hiervoor vele best practices ontwikkeld. Onze BI kennis op M3 passen we nu ook toe op de implementatie van Birst, het nieuwe BI-platform van Infor.

Kennis database M3

Onze detailkennis van de M3 database en de modelleringstechnieken binnen de BI-oplossingen zorgen voor een optimale data extractie en datamodellering. Hierdoor kan data eenduidig ontsloten worden uit Infor M3. Vervolgens bent u vrij om de beschikbare visualisatie mogelijkheden toe te passen op het maken van effectieve dashboards en rapportages. Resultaat: een tijdige en volledige informatievoorziening rondom uw business processen.

System-integrator

Alfa-Beta Solutions is system-integrator voor bedrijven binnen, maar ook buiten de voedingsmiddelenindustrie. Onze consultants kennen uw bedrijfsproblematieken en zijn in staat u te ondersteunen in het vertalen van uw informatievraagstukken naar relevante BI-oplossingen.

Birst dashboard

Birst biedt een flexibel BI-dashboard dat eenvoudig is in te richten aan de hand van widgets. U bepaalt zelf welke KPI’s u wilt monitoren. Wij laten u graag de mogelijkheden van Birst zien.

Wilt u meer weten?

Wilt u een demonstratie van Birst of meer informatie? Maak een afspraak met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.