Cases

Al meer dan 16 jaar zijn wij volledig gefocust op software oplossingen specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie. Klantentevredenheid staat bij ons centraal. Bent u tevreden, dan zijn wij dat ook.

Waarom onze klanten voor ons kiezen?

Al meer dan 16 jaar zijn wij volledig gefocust op software oplossingen specifiek  voor de voedingsmiddelenindustrie. Met een team van enthousiaste professionals die allemaal hun sporen in de ERP, BI en/of foodbranche reeds verdiend hebben, werken wij er elke dag aan om onze klanten tevreden te stellen. Klantentevredenheid ontstaat door te voldoen aan uw verwachtingen.

Wij vragen onze klanten dan ook regelmatig om hun input en nemen deze mee in het verbeteren van onze dienstverlening. Daarbij managen we op realistische verwachtingen en is onze aanpak altijd zodanig dat u controle houdt over de situatie. Daarbij zorgen we voor persoonlijke dienstverlening, adequate reacties op vragen en opmerkingen en zijn we duidelijk over levertijden en overleggen wij altijd de impact van gekozen beslissingen. Zo bouwen we een lange termijn partnership-relatie op. Bent u tevreden, dan zijn wij dat ook. Vraag onze referenties naar de kwaliteit van onze services en producten en verneem hoe zij de food-fit ervaren.

Infor Alfa-Beta is ABSolutely Food

Softwareoplossingen specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie

Uw kennispartner

Onze jarenlange kennis en ervaring is verwerkt in onze ABSolutely Food templates en onze Ready-Set-Go implementatie aanpak.

Kwaliteit voorop

De specifieke kwaliteitseisen voor productie en distributie, zijn verwerkt in onze software-oplossingen.

U

Inzicht

Verkrijg inzicht in uw processen, de vraagvoorspelling, inkoop- en verkoopprijzen, productiviteit en kwaliteit.

Efficiency

Het doel van onze modules is om processen efficiënter, sneller en soepeler te laten verlopen.

Productiviteit

Verkrijg meer inzicht en dus grip op uw supply chain management en voorraadbeheer.

Specifieke functionaliteiten per micro-vertical

Het ERP-systeem Infor M3 Food & Beverage is specifiek ontwikkeld voor de voedingsmiddelenindustrie. Alfa-Beta Solutions heeft voor en in samenwerking met gerenommeerde bedrijven in de food industrie best-practices ontwikkeld per micro-vertical, zonder aanpassing in de broncode van M3.  Lees meer over de standaard functionaliteiten per micro-vertical: Zuivel, Agrofood, Convenience, Bakkerij en Zoetwaren, Vlees, en Vis.

Ontdek de mogelijkheden van de best of breed oplossingen van Infor M3 Food & Beverage en onze best practice ABSolutely Food templates

Wilt u meer weten?

Cono Kaasmakers, Roerink Food Family, Royal A-ware en anderen gingen u voor. Maak een afspraak met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.