Cono Kaasmakers

Case Study

“DOC Kaas Hoogeveen en De Zuivelhoeve waren lovend over de ondersteuning die Infor en zijn implementatiepartner Alfa-Beta Solutions biedt, zowel tijdens het implementatietraject als daarna. Dat gaf voor ons de doorslag.”

ERIC HULST
Managing Director
CONO Kaasmakers

Profiel

  • Eén van de grootste kaasmakers in Nederland.
  • Meer dan 30 miljoen kilo kaas per jaar.
  • Gespecialiseerd in international en locale kaas, verkocht in Nederland, België, Spanje, US en Japan, voornamelijk onder de naam Beemster Kaas.

Business Case

CONO Kaasmakers had de wens voor een geïntegreerde automatiseringsoplossing, waarbij data uit het ERP-systeem gekoppeld werd met speciale software voor de werkvloer. Alfa- Beta Solutions implementeerde Infor Food & Beverage en maakte de koppeling met de werkvloer mogelijk. Hierdoor heeft CONO direct alle benodigde data ter beschikking om de analyses voor toekomstige proces- en productverbeteringen uit te voeren.

Oplossing


Core
Industry ERP:  M3
Extension Apps: M3 Demand Planner

Resultaat

Alle bedrijfsprocessen, van  inkoop tot aan productie (inclusief MES), planning en logistiek, tot aan finance, marketing en sales zijn geïntegreerd in de Infor-oplossing.

Zuivelproducenten vertrouwen reeds op Infor M3 Food & Beverage en ABSolutely Food

Meer weten over het implementatietraject? Lees de case stories » 

 

 

Wilt u meer weten?

Cono Kaasmakers, Roerink Food Family, Royal A-ware en anderen gingen u voor. Maak een afspraak met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.