Infor

Een greep uit de referenties van Infor.

Referenties Infor

Infor M3 Food & Beverage wordt wereldwijd gebruikt door gerenommeerde bedrijven in de food industrie. Hieronder een greep uit de referenties van Infor. Wilt u meer achtergrondinformatie? Bekijk de klantverhalen op de website van Infor of neem contact met ons op.

Independent Fisheries Ltd

Independent Fisheries Limited is een bedrijf uit Nieuw-Zeeland dat visproducten produceert op basis van in de natuur gevangen vis. Independent streeft naar een zeer hoge kwaliteit voor zowel de nationale als de exportmarkten.

Infor M3 versie 10 is bij deze visproducent geïmplementeerd. Door het automatiseren van een eerder handmatig systeem is men nu in staat om eenvoudig gegevens vast te leggen en rapporten te genereren.

Website:
http://www.indfish.co.nz

Pains Jacquet

Pains Jacquet, een Franse broodproducent, heeft Infor M3 geïmplementeerd en bespaart sindsdien op de logistieke kosten.

Website:
www.painsjacquet.com

Marine Harvest

Marine Harvest is wereldmarktleider in seafood. Marine Harvest produceert een derde van alle gekweekte zalm en forel. Bij Marine Harvest werken ongeveer 9.000 mensen en vertegenwoordigd in ca. 20 landen.

Marine Harvest is genoteerd aan de Oslo Stock Exchange en haar hoofdkantoor is gevestigd in Oslo (Noorwegen). Marine Harvest is reeds vele jaren een tevreden gebruiker van Infor M3 voor Food & Beverage.

Website: www.marineharvest.com

Findus

Findus is een producent en distributeur van ingevroren voedingsmiddelen. Findus is opgericht in 1941 en is momenteel aanwezig in ca. 20 landen, waaronder: Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, UK, Frankrijk, Spanje, Thailand en Australië.

Infor M3 helpt Findus in het realiseren van haar strategie om marktleider te worden in Europa.

Website:
www.findus.com

Reynolds

Reynolds is een Engels bedrijf dat actief is in de groothandel en distributie van versproducten. Reynolds biedt een compleet portfolio van onder andere AGF, zuivel en convenience-producten. Dankzij Infor M3 heeft Reynolds beter inzicht in haar supply chain en heeft het management up-to-date rapportages om beter te kunnen aansturen.

Website:
www.reynolds-cs.com

Skretting

Skretting, gevestigd in Noorwegen, is wereldwijd marktleider in het leveren van innovatieve en duurzame voeroplossingen voor de aquacultuursector.

Skretting is een gebruiker van de Trace Engine van Infor.Deze toepassing maakt het mogelijk om traceability te garanderen die gewenst is in het kader van Food Law’s en certificeringen ten behoeve van diverse retailketens.

Website:
www.skretting.com

New Zealand King Salmon

De New Zealand King Salmon Company is opgericht in 1996 en is het resultaat van de privatisering en fusie van de twee grootste zalmbedrijven (Southern Ocean Seafood Ltd en Regal Salmon Ltd.). New Zealand King Salmon Company exploiteert momenteel vijf seacage sites. Bovendien heeft New Zealand King Salmon Company twee broederijen en vier processing plants. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nelson.
“Infor’s optimization modeling capability for supply chain management was an important factor in our decision to go with Infor M3” – Bryce Gilchrist, General Manager Finance & Corporate Services at NZKS.

Website:
www.kingsalmon.co.nz

Swedish Meats

Swedish Meats is een coöperatieve onderneming actief in de vleesverwerking. Swedish Meats slacht, produceert en distribueert varkensvlees, rundvlees, lams- en schapenvlees. De implementatie bij Swedish Meats is verzorgd door Infor.

Website:
www.swedishmeats.com

Svenska Lantmännen

Svenska Lantmännen ek för – the Swedish Farmers Supply and Crop Marketing Association is één van de grootste agro-bedrijven in Europa. Svenska Lantmännen is een coöperatie die bestuurt wordt door ongeveer 50.000 Zweedse agrariërs.

Website: www.lantmannen.seo.nz

Jelly Belly

Jelly Belly is een Amerikaans bedrijf opgericht in 1869, bekend om de wereldwijd verkochte Jelly Beans snoepjes. Om de super kwaliteit te kunnen blijven garanderen implementeerde Jelly Belly Infor M3. “The solution needed to be flexible enough to handle our process. To create 1,200 finished good items [we] require 7,000 structures – resource, routing or bill of materials – no other system we found would give us that single stop support” – Jelly Belly, UNITED STATES

Website:
www.jellybelly.com

Wilbo

Wilbo S.A. is opgericht in 1987 en de eerste onderneming die vis in blik produceert en verkoopt. In Polen is Wilbo zeer bekend van haar eigen merk Neptun.

Wilbo maakt reeds vele jaren gebruik van Infor M3 en is sinds 2005 gaan profiteren van de voordelen van de Java-versie van Infor M3.

Website:
www.wilbo.pl

Patties Foods Pty Ltd

Patties Foods Pty Ltd, gevestigd in Bairnsdale in South East Victoria, is een Australische producent en distributeur van diverse bakkerij (met name pasta’s) – en zoetwarenproducten.

Met ca. 350 mensen streven zij dagelijks naar hoge kwaliteit, innovatieve producten en klantentevredenheid. In het kader hiervan vormt Infor M3 een onmisbaar hulpmiddel.

Website:
www.pattiesfoods.com.au

3e grootste en snelst groeiende ERP leverancier wereldwijd


 
90.000+ klanten wereldwijd met Infor software

Omzet van 2,4 miljard in 2016 in 170+ landen


 
De enige wereldwijd opererende micro-vertical specialist

 
5.800+ klanten maken gebruik van Infor cloud oplossingen

Wilt u meer weten?

Cono Kaasmakers, Roerink Food Family, Royal A-ware en anderen gingen u voor. Maak een afspraak met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.