Customer Relationship Management

CRM maakt het voor organisaties mogelijk om de impact van hun dagelijkse interacties in de gehele klanten-lifecycle te vergroten. Of het nu op kantoor is of ‘in het veld’.

Customer Relationship Management

Meer en meer producenten in de feed en food industrie hebben te maken met zeer prijsbewuste afnemers die steeds hogere eisen stellen aan de klantenservice. Infor Customer Lifecycle Management (CLM) helpt in het verwezenlijken van een hoge mate van klantenservice. Infor CLM wordt door Alfa-Beta Solutions ingezet als Customer Relationship Management (CRM) Solution.

Infor CLM

Infor CLM wordt ingezet als een CRM-module voor Infor M3. Het verrijkt het ERP-systeem Infor M3 Food & Beverage met specifieke functionaliteit voor relatiebeheer en marketing. Het is een integraal onderdeel van Infor M3, zodat de gebruiker een totaalbeeld van de relatie heeft. Typische ERP-gegevens zoals orders, offertes en facturen, maar ook over alle relatiebeheer aspecten, zoals contactgegevens, opportunities en historie en planning van commerciële activiteiten komen samen. De gebruikers hebben dus slechts toegang tot 1 systeem nodig voor het gehele klantenproces! Infor CLM onderscheidt zich hiermee van de meer gangbare stand-alone CRM-toepassingen, waarin men hooguit over wat gerepliceerde gegevens uit het ERP kan beschikken.

Infor CRM Opportunity Dashboard

Kenmerken Customer Lifecycle Management

  • Best-practice mashups voor 360-graden informatie over de relatie, voor de verkoper en verkoopmanager. De mashups kunnen informatie bevatten uit meerdere bronnen, zoals CRM, ERP en bijvoorbeeld rapportages. Met mashup designer kan men eigen mashups samenstellen met daarin rol- en branchespecifieke informatie.
  • Native mobile apps voor iOS en Android voor het werken met relatiegegevens, opportunities, activiteiten en contactpersonen. Synchronisatie van contactpersonen en kalender.
  • Integratie van email, kalender en contactpersonen in Outlook;
    Documentenbeheer.
  • Infor M3 CRM vervangt het Infor Sales & Marketing Systeem (SMS) en kan gecombineerd worden met Infor M3 versie 10.1 en recenter.

Wilt u meer weten?

Maak een afspraak met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.