Infor Factory Track

Verbeter de operationele efficiëntie en krijg beter inzicht in het magazijn en de werkvloer met de drie modules: Warehouse Mobility, Time Track en Shopfloor.

Infor Factory Track

Fabrikanten investeren veel tijd en middelen in planningsoplossingen, zoals hun ERP-systeem, voor het helpen beheren van enterprise level bedrijfsprocessen. Denk aan financieel management, orderverwerking en operationele planning. Er bestaat echter een kloof tussen planningssystemen en hun uitvoeringsvermogen als het gaat om het automatiseren van bedrijfsprocessen van het magazijn en de werkvloer. Infor Factory Track overbrugt niet alleen deze kloof, maar helpt ook de kosten te verminderen, de productiviteit te verhogen en een concurrentievoordeel te behalen.

End-to-end automatiseringsoplossing voor het productieproces

Infor Factory Track biedt flexibele implementatieopties en een lagere total cost of ownership (TCO). De oplossing is ontwikkeld met behulp van het applicatieontwikkelplatform Infor Mongoose. Deze unieke oplossing ondersteunt alle functies van de onderneming en kan de nauwkeurigheid van de inventarisatie vergroten, de voorraadkosten verlagen, de overhead verminderen, de daadwerkelijke arbeidskosten in kaart brengen, strategische plannen creëren en de naleving en traceerbaarheid verhogen. Daarnaast kunnen gebruikers minder afval realiseren en processen optimaliseren.

Warehouse Mobility, Time Track en Shop Floor

Met Infor Factory Track kunnen fabrikanten hun operationele efficiëntie verbeteren en krijgen ze beter inzicht in het magazijn en de werkvloer. De oplossing omvat de volgende drie modules: Warehouse Mobility, Time Track en Shop Floor.

Warehouse Mobility

Helpt organisaties het voorraadbeheer te vereenvoudigen, het verzamelen van gegevens te automatiseren en fouten en voorraadafschrijvingen te elimineren. Tevens geeft deze real-time voorraadbeheeroplossing fabrikanten inzicht in de materiaalstroom en de verplaatsingen en automatiseert de inbound, outbound logistiek.

Time Track

Time Track verzamelt de hoeveelheid gewerkte uren en biedt eenvoudige loonverwerking voor de salarisapplicaties. Door het personeelsbestand te synchroniseren met de productieactiviteiten kunnen organisaties hun productiviteit verhogen en arbeidskosten onder controle houden.

Shop Floor

Shop Floor automatiseert zowel de uitvoering van productieschema’s als de verzendactiviteiten. Tevens maakt het een papierloze manier van werken op de werkvloer mogelijk. Dit kan resulteren in een beter overzicht en verhoogde procescontrole.

Wilt u meer weten?

Maak een afspraak met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.