Software voor de Bakkerij- en zoetwarenindustrie

Het gevarieerde aanbod stelt specifieke eisen aan de software. Deze functionaliteiten zoals ingrediëntendeclaratie, ALBA-lijsten, allergenen,- en verpakkingenbeheer zijn verwerkt in de ABSolutely Food template.

ABSolutely Food

ABSolutely Food zit vol met best-practices voor de diverse sub-segmenten in de voedingsmiddelenindustrie en wordt voortdurende verrijkt op basis van de actuele ontwikkelingen. ABSolutely Food is gebaseerd op standaard Infor M3 Food & Beverage, zonder ook maar enige aanpassing van de code in Infor M3. Daarmee is ABSolutely Food uniek in de markt, aangezien concurrerende pakketten middels aanpassingen door de partner branche specifiek worden gemaakt.

Specifieke functionaliteiten voor de bakkerij- en zoetwarenindustrie

Het gevarieerde aanbod en de vele verschijningsvormen en smaken brengen specifieke eisen m.b.t. de bedrijfssoftware met zich mee, zoals: allergenenbeheer, ingrediëntendeclaratie, ALBA-lijsten, supply chain management, verpakkingenbeheer en -belasting. Deze specifieke elementen zijn standaard verwerkt in de ABSolutely Food Bakkerij- en Zoetwaren template. Dit zorgt voor snellere implementatie en verminderd projectrisico.

Standaard functionaliteiten voor de Bakkerij- en zoetwarenindustrie

Seizoensgebonden vraag-voorspelling

Met Infor Factory Track kunnen fabrikanten hun operationele efficiëntie verbeteren en krijgen ze beter inzicht in het magazijn en de werkvloer. De oplossing omvat de volgende drie modules: Warehouse Mobility, Time Track en Shop Floor.

Lees meer »

Tank scheduling & management

De bedrijfsprocessen en –systemen moeten snel kunnen schakelen op basis van de juiste beslissingsinformatie. Dit stelt zware eisen aan de planning. Alfa-Beta Solutions heeft vele jaren ervaring in het implementeren van planningsoplossingen  (SCP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees meer »

Alternatieve Ingrediënten in recepturen

Verbeteren van de kwaliteitscontrole, verzekeren van het voldoen aan de stringente wet- en regelgeving,  managen en updaten van etiketten voor accuraatheid en consistente formuleringen. PLM maakt het mogelijk om alle fases in de levenscyclus van een product te optimaliseren om betere kwaliteitsproducten  te creëren,  nieuwe producten te lanceren in minder tijd, tegen lagere kosten, met maximale winst

Lees meer »

Forecasting en ‘stock build’ optimalisatie

Infor planningsoplossingen helpen u om te dealen met de de complexiteit van uw supply chain op het juiste detailniveau van detail zonder compromissen, en u helpt u om de gevolgen van de beslissingen die u maakt te begrijpen.

Lees meer »

Ondersteuning complexe prijs-, korting- en bonus-constructies

De business redenen van ERP staan centraal en niet de techniek. We leggen de nadruk op het hebben van inzicht en controle op uw interne foodprocessen. Door jarenlange ervaring in de food zijn wij in staat om een snelle vertaalslag te maken naar uw organisatie. Bekijk de ERP-oplossingen voor uw organisatie: M3 Food & Beverage, Traceability, Customer Relationship Management, Product Life Cycle Management en Factory Track.

Lees meer »

Unieke product attributen zoals viscositeit en vetgehalte

Infor M3 Food & Beverage is een geïntegreerd systeem dat internationaal tot het topsegment behoort. M3 wordt voortdurend voorzien van nieuwe standaard functionaliteit om optimaal in te kunnen spelen op de steeds veranderende eisen in de voedingsmiddelenindustrie

Lees meer »

Volledige traceability in de keten

Infor M3 Graphical Lot Tracker toont visueel de relaties tussen de diverse partijen in de keten van grondstoffen naar geleverde partijen eindproduct tot op SSCC niveau. De brongegevens kunnen uit M3 komen via de standaard connector. Maar ook uit andere bronsystemen, zoals die van leveranciers of uit een kwaliteitsinformatiesysteem.

Lees meer »

Variabele houdbaarheidseisen per eindproduct en klant

M3 Fresh Food Planner is een product binnen de M3 suite van Infor. Deze applicatie is uitermate geschikt voor bedrijven die te maken hebben met de productie van dagverse producten met een houdbaarheid van dagen in plaats van maanden.

Lees meer »

ABSolutely Food voor de Bakkerij- en Zoetwarenindustrie

Minder risico’s. Minder kosten. Maximaal rendement.

Standaard op maat, specifiek voor de voedingsindustrie

Snelle implementatie dankzij onze Ready-Set-Go methodiek

Best practice, vooringerichte templates. Geen maatwerk in de broncode van de software

Best practice, vooringerichte templates. Geen maatwerk in de broncode van de software

Meer dan 15 jaar ervaring met Infor M3 in de voedingsindustrie

ABSolutely Food voor de Zuivelindustrie

Minder risico’s. Minder kosten. Maximaal rendement.

 
Standaard op maat, specifiek voor de voedingsindustrie

 
Snelle implementatie dankzij onze Ready-Set-Go methodiek

 
Best practice, vooringerichte templates. Geen maatwerk in de broncode van de software

 
Meer dan 15 jaar ervaring met Infor M3 in de voedingsindustrie

Gebruiksvriendelijke software

Gebruikers verwachten gebruiksvriendelijke software. Infor M3 verzorgd de gehele organisatie een unieke gebruikerservaring, ontworpen om gebruikers te ondersteunen om sneller en slimmer te werken.

"Makkelijk en responsive design en machine learning-mogelijkheden om ervoor te zorgen dat ERP zich aanpast aan de gebruikersbehoeften" - ERP Value Matrix, Nucleus Research over Infor M3.

Lees het rapport »

Specifieke functionaliteiten per micro-vertical

Het ERP-systeem Infor M3 Food & Beverage is specifiek ontwikkeld voor de voedingsmiddelenindustrie. Alfa-Beta Solutions heeft voor en in samenwerking met gerenommeerde bedrijven in de food industrie best-practices ontwikkeld per micro-vertical, zonder aanpassing in de broncode van M3.  Lees meer over de standaard functionaliteiten per micro-vertical: Zuivel, Agrofood, Convenience, Bakkerij en Zoetwaren, Vlees, en Vis.

Wilt u meer weten?

Penotti, Jelly Belly, Angel Bakeries en anderen gingen u voor. Maak een afspraak met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.

Wereldwijd vertrouwen producten in de Bakkerij- en Zoetwarenindustrie op Infor M3 Food & Beverage

Meer weten over het implementatietraject?  Lees de case stories »

Ontdek de mogelijkheden van de best of breed oplossingen van Infor M3 Food & Beverage en onze best practice ABSolutely Food templates