Een informatieve, interactieve, inspirerende maar zeker ook unieke dag.

De klantendag “The Game of Intelligence”, gehouden op donderdag 5 oktober 2017 in ’t Wijnfort te Lent, was een groot succes. Naast bekende waren er ook dit jaar weer veel nieuwe gezichten. We zijn erg blij met deze groeiende interesse voor onze klantendag.

De klantendag stond in het teken van de recentelijke ontwikkelingen op het gebied  van digitalisering en technologische trends. Buzzwoorden zoals agility, big data, kunstmatige intelligentie, chatbots, cloud computing en het Internet of Things komen in steeds meer uitingen en oplossingen naar voren. Maar wat betekent dat voor de voedingsmiddelenbranche? Centraal stond het bespreken effect van deze ontwikkelingen op vraagstukken binnen de voedingsmiddelenindustrie.

De nieuwste (techno)logische stappen van Infor

Massimo Capoccia, SVP Technology bij Infor, vertelde over de nieuwste (techno)logische stappen die Infor zet om haar applicaties intelligenter te maken. Massimo besprak met name Infor OS: hét technologieplatform van Infor. Eén integrale omgeving bestaande uit Infor M3 en diverse andere Infor applicaties.

Hiermee heeft u één platform voor diepgaande analyse, geavanceerde samenwerking en een krachtige ontwikkelingshulpmiddelen. Dit alles met een mobile-first design, open source comptabiliteit en krachtige integratiemogelijkheden.

» Lees meer over Infor OS 

Break-Out sessies

 

Om de klantendag zoveel mogelijk af te stemmen op de persoonlijke interesses van onze klanten, hebben we dit jaar wederom break-out sessies georganiseerd. Dit jaar hadden we vier sessies.

Sessie 1: Planningsworkshop Infor M3

 

De planningsoplossingen van Infor voor M3 bieden specialistische mogelijkheden om supply chain management te ondersteunen en te vereenvoudigen. Tijdens deze workshop behandelden we de oplossingen Demand Planner, Inventory Planning Workbench, MRP en Scheduling Workbench. Ook worden Demand+ en Supply+ toegelicht.

» Lees meer over de planningsoplossingen met M3

Sessie 2: Mobility met Infor M3

 

Infor Factory Track Warehouse Mobility is een nieuw platform voor mobiele apparaten en scanners in het magazijn en op de werkvloer. Infor Factory Track is met een moderne HTML5 gebruikersinterface de opvolger van M3 Warehouse Mobility. Tijdens deze workshop bespraken we de mogelijkheden van Infor Factory Track Warehouse Mobility. Lees meer over Infor Factory Track en Warehouse mobility of neem contact met ons op voor een demonstratie.

» Lees meer over Factory Track

» Neem contact op met één van onze specialisten 

Sessie 3: IBM Cognos in de praktijk
Jean-Paul Etman, Manager Business Intelligence & ERP, ‎COROOS Conserven, vertelde over de door henzelf in Cognos ontwikkelde interactieve inkoop- en productieplanning dashboards, waarmee ze hun planningsproces in M3 ondersteunen.

» Lees meer over IBM Cognos

Sessie 4: Infor Xi (homepages, document management, Ming.le, workflow)
Infor Xi maakt het mogelijk om berichten te integreren in de procesgerichte workflows en op rol gebaseerde homepages in de M3 gebruikersomgeving om de snelheid en de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren. Alfa-Beta Solutions heeft voor de meest voorkomende rollen een voor-ingerichte set van workflows, documentkoppelingen en andere widgets ontwikkeld. Dit alles op basis van best pratices binnen Infor M3.

 » Lees meer over Infor Xi

Supersize me
Als afsluiting van de klantendag werd door Jarno Duursma, trendwatcher op het gebied van digitalisering en technologische trends, op prikkelende wijze gekeken naar de toekomst. Hij presenteerde de allerlaatste technologische ontwikkelingen zoals kunstmatige intelligentie, blokchain en chatbots en hoe bedrijven deze technologieën toepassen. Jarno signeerde zijn pas uitgegeven boek “De Digitale Butler”, welke als presentje aan alle bezoekers van de klantendag werd overhandigd.