De Infor M3 gebruikersvereniging (M3UA) organiseert 12 oktober 2017 het Infor M3 Benelux Conference in Hotel Pullman, Eindhoven. Tijdens deze conferentie wordt u door Infor experts en (onafhankelijke) partners op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen op het gebied van Infor M3.

M3 User Association (M3UA)
De M3 User Association, voorheen Movex Gebruikers Vereniging en Lawson Gebruiker Associatie, is een onafhankelijke, non-profit organisatie. De M3UA is opgericht om de uitwisseling van informatie tussen haar leden aan te moedigen en te zorgen voor de belangen van haar leden met betrekking tot Infor M3.

Sponsor van het event
Alfa-Beta solutions, Gold Channel Partner van Infor, is als sponsor aanwezig tijdens de Infor M3 Benelux Conference. Samen met Infor verzorgen wij de ronde tafel discussie over M3 en staan wij met een stand in de sponsorruimte.

  • Ronde tafel discussie
    Van 15:40 tot 16:10 uur vindt een ronde tafel discussie plaats, geleid door Infor en Alfa-Beta Solutions. Tijdens deze sessie krijgen deelnemers de ruimte om vragen te stellen en discussie onderwerpen aan te snijden m.b.t. Infor M3.
  • Alfa-Beta Solutions stand
    Wilt u tijdens dit event graag meer weten over Infor oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie? Bezoek dan de stand van Alfa-Beta Solutions in de sponsorruimte, waar u gerichte vragen kunt stellen.

Aanmelden
Om deel te nemen aan het evenement kunt u zich registreren via de website van de Infor M3 gebruikersvereniging:

 »  M3UA Benelux Conference 2017

 

 

 

Wij zien u graag op donderdag 12 oktober in Eindhoven!