Alfa-Beta Solutions = ABSolutely Food

ERP- en BI software specifiek ontwikkeld voor en in samenwerking met bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie.

“Onze klanten sterker maken”

Door een duidelijke focus op segmenten binnen de voedingsmiddelen-industrie, beschikt Alfa-Beta Solutions over specialistische kennis van deze markten. Kennis die wij continue verwerken in onze dienstverlening, waarbij inzicht en controle van uw interne foodprocessen voorop staan. Samen met jarenlange ervaring in de food en de samenwerking met de juiste partners, leidt dit tot de successen waar wij als organisatie trots op zijn!

Jarenlange ervaring in de food, een duidelijke focus en de vooringerichte ABSolutely Food template zorgen voor een optimale implementatie en tevreden klanten. Alfa-Beta Solutions denkt namelijk vanuit u, de klant, en niet vanuit het softwarepakket of de techniek. We leggen niet de nadruk op externe succesfactoren, maar op het inzicht en de controle van uw interne foodprocessen. Wij hebben één doel voor ogen: het vergroten van uw succes!

Partners Infor en IBM

Onze partners Infor Global Solutions en IBM Cognos zijn door Alfa-Beta Solutions zorgvuldig geselecteerd. Beide organisaties hebben een indrukwekkend track record in de voedingsmiddelenindustrie. Al meer dan 17 jaar is Alfa-Beta Solutions een gecertificeerd partner van beide organisaties. Onder oplossingen vindt u meer informatie over welke software en hoe wij de software van deze partners inzetten.

Door de absolute food focus, de pragmatische aanpak van projecten, commitment en het enthousiasme van onze medewerkers wordt iedere implementatie naar tevredenheid van onze klanten afgerond.

Lees wat onze klanten zeggen »

Infor Alfa-Beta is ABSolutely Food

Softwareoplossingen specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie

Standaard op maat specifiek voor de voedingsindustrie

100% tevreden klanten

Meer dan 16 jaar ervaring met Infor M3 in de voedingsindustrie

System integrator voor productie- en distributie bedrijven

Géén maatwerk in de broncode van de software

Alfa-Beta Solutions is ABSolutely Food

Softwareoplossingen specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie

Standaard op maat specifiek voor de voedingsindustrie

100% tevreden klanten


Meer dan 16 jaar ervaring met Infor M3 in de voedingsindustrie

System integrator voor productie- en distributie bedrijven

  

Géén maatwerk in de broncode van de software

Micro-vertical specialist

In 2015 ontving Alfa-Beta Solutions van Infor drie awards voor de micro-vertical (MV) specialist voor de MV’s: Zuivel, Agrofood en Convenience. Infor schreef:”Alfa-Beta Solutions (Netherlands & Germany), recognized for their, adoption & leadership of the Micro-vertical specialization (MVS) in Food & Beverage.”

Lees meer »

Onze partners: Infor, IBM Cognos en ISProjects

Als system integrator in de food hebben wij voor u reeds keuzes gemaakt, ten aanzien van organisaties en producten die zichzelf reeds bewezen hebben in de internationale voedingsmiddelenindustrie.

Onze partner voor food ERP/SCM oplossingen

Om u van dienst te kunnen zijn met een food-oplossing, selecteren wij voor u de beste partners. Infor is een leverancier van o.a. ERP/SCM oplossingen voor een gericht gekozen aantal branches. De voedingsmiddelenindustrie is binnen Infor een zeer belangrijke vertical; een branche waar een duidelijke focus op ligt. Deze branche-kennis levert een organisatie op met veel kennis van de voedingsmiddelenindustrie alsook software-oplossingen met een zeer sterke fit voor de voedingsmiddelenindustrie; en dit zonder maatwerk en zonder add ons!

Meer informatie over Infor Food & Beverage »

Onze partner voor food BI

Cognos is een vooraanstaand leverancier van BI oplossingen en heeft een groot aantal gebruikers in de voedingsmiddelenindustrie. Wij bieden u – samen met Cognos – een unieke combinatie: een marktleider in tools voor BI met food business knowhow die hier door Alfa-Beta Solutions aan is toegevoegd.

Meer informatie over IBM Cognos Analytics »

Onze partner voor facuurverwerking

ISProjects biedt oplossingen voor o.a.  geautomatiseerde verwerking van factuurontvangsten, optimalisatie van declaraties, inkoopprocessen en contractbeheer.

Meer informatie over ISProjects »

Global Partner Advisory Committee Infor

Frank Resink, directeur Alfa-Beta Solutions is voorzitter van de Global Partner Advisory Commitee (GPAC) van Infor.  De rol van GPAC  is het verzamelen van problemen, zorgen, feedback en aanbevelingen van de grotere Infor partnergemeenschap. Dit betekent dat er een directe, korte lijn is met de R&D van Infor, zodat optimaal van de opgedane praktijkkennis wordt geprofiteerd en de oplossing beter aansluit  bij de wensen en behoeften van de klant.

Foto van rechts naar links:
Charles Phillips (CEO and a Member of the Board of Directors – Infor),  Frank Resink (directeur – Alfa-Beta Solutions) and  Jeff Abbott (Senior Vice President, Global Channels Business Unit – Infor).

Wilt u meer weten?

Cono Kaasmakers, Roerink Food Family, Royal A-ware en anderen gingen u voor. Maak een afspraak met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.