Arnhem, 18 maart 2011 – In februari 2011 heeft Peeters Produkten beslist tot implementatie van M3 en IBM-Cognos via Alfa-Beta Solutions. Het project start in maart 2011.

Over Duo Penotti
Peeters Produkten BV te Roosendaal is met A-merken als Duo Penotti, Pastachoca en Dippi een succesvol internationaal producent en leverancier van chocolade- en hazelnootpasta’s. Met een sterk A-merkbeleid, continue aandacht voor kwaliteit, innovaties én de ambitie aantoonbaar de beste te zijn, weet Peeters Produkten haar positie steeds te versterken. In de branche wordt dit erkend en Peeters Produkten wint dan ook regelmatig toonaangevende onderscheidingen. Voor meer informatie surf naar: www.penotti.com.

Peeters Produkten heeft tevens een snelgroeiende business-to-business activiteit voor zijn chocolade- en hazelnootpasta’s. Met ongeveer 80 medewerkers wordt in een zeer dynamische markt, waar zowel afzet als inkoop continu in beweging zijn, dagelijks gewerkt aan het uitbouwen van dit succes.

“Met Alfa-Beta Solutions werken we samen met een partner die focust op de voedingsmiddelenindustrie. We hebben er ’t volste vertrouwen in dat Alfa-Beta Solutions ons gaat helpen om onze business nog beter te doen. Hopelijk kunnen we best business practices die Alfa-Beta Solutions in huis heeft zo snel als mogelijk gaan benutten.”

Ger Erkelens
CFO Peeters
Produkten

De bedrijfsvoordelen
De directie wil middels de implementatie van M3 voorop lopen op het gebied van ICT en met name EDI, Tracking en Tracing en Business Analytics. Dit moet Peeters Produkten klaar maken om in de toekomst snel te kunnen antwoorden en anticiperen op vragen uit en ontwikkelingen in de markt.

Waarom M3 en Alfa-Beta Solutions?
Na een intensief selectietraject heeft Peeters Produkten de keuze gemaakt voor Alfa-Beta Solutions. Naast de uitstekende fit van Lawson M3 voor specifieke kenmerken van processen voor food-producerende bedrijven, bleek ook de fit met de mensen van Alfa-Beta Solutions een belangrijke reden om deze keuze te maken.