Infor heeft laten weten dat Total Produce Nordic, onderdeel van producent en distributeur van verse voedselproducten met behulp van Infor M3 zijn groeiambities wil realiseren. Total Produce Nordic maakt deel uit van de global Total Produce Group en heeft vestigingen door heel Europa. Vanwege de geplande groei van de gehele groep zocht Total Produce Nordic een ERP-systeem dat duidelijk inzicht geeft in de activiteiten buiten de landsgrenzen, de administratieve processen vergemakkelijkt en de managementinformatie verbetert.

Met behulp van Infor M3 wil Total Produce haar geplande groei in Europa verder doorzetten. Tom Stengade, CFO bij Total Produce Nordic. “Accuratere en transparantere informatie over producten van buiten onze landsgrenzen en eenvoudigere processen, zoals het snel kunnen versturen van facturen naar andere vestigingen van de Total Produce group, zullen ons helpen onze groeiambities te realiseren en een sterke marktpositie te verwerven.”

Soren Pedersen, country manager Denemarken bij Infor, voegt daar aan toe: “Snel groeiende food-bedrijven, zoals Total Produce Nordic, hebben een oplossing nodig die is afgestemd op hun specifieke behoeften om zodoende de flinterdunne marges binnen de markt van verse levensmiddelen te beschermen. Infor biedt standaard branchespecifieke applicaties die in zeer grote mate voldoen aan de behoeften van Total Produce Nordic waardoor het een lagere TCO kan realiseren. Door de uitbreiding van de dienstverlening kan het bedrijf in de regio groeien.”

Infor M3 werd gekozen vanwege de lagere TCO (Total Cost of Ownership), de schaalbaarheid en de functionaliteiten die specifiek zijn afgestemd op de voedingsmiddelenindustrie, zoals het kunnen rekenen met de flinterdunne marges binnen de markt van verse levensmiddelen.

Website
Total Produce Nordic