CloudSuite Food & Beverage

Met ingebouwde branchespecifieke functionaliteiten.

JR Watkins

Adopteert Infor CloudSuite Food & Beverage

Infor CloudSuite Food & Beverage

Naast het aanschaffen en installeren van Infor M3 op eigen servers, is het mogelijk om Infor M3 extern te hosten. Nog weer een stap verder is de Infor CloudSuite Food & Beverage. Infor CloudSuite Food & Beverage is de SAAS oplossing op basis van Infor M3. De CloudSuite ontzorgt door het wegnemen van elke zorg over installatie, beheer, serverpark en onderhoud. Bovendien zit u altijd op de laatste versie, waardoor u altijd beschikking hebt over de nieuwste functionaliteiten en technologieën.

Gebouwd voor de voedings- en drankensector

Infor CloudSuite Food & Beverage bevat dé tools om de wereldwijde supply chains van voedsel- en drankenproducenten te versnellen, nieuwe producten sneller op de markt te brengen en over de hele lijn de efficiëntie te verhogen. Klanten kunnen binnen een betrouwbare en beveiligde infrastructuur bewezen capaciteiten voor de enterprise resource planning (ERP) voor voedingsmiddelen gebruiken in alle belangrijke segmenten van de sector, waaronder bakkerijproducten, dranken, zuivelproducten, vlees en gevogelte, bereid en gekoeld, en voedingsingrediënten.

Branchespecifieke functionaliteiten

Specifieke enterprise resource planning (ERP) features en functionaliteiten voor de micro-verticals zuivel, agrofood, conveniece, bakkerij- en zoetwaren, vlees en vis, zijn standaard ingebouwd in de CloudSuite Food & Beverage.

Lees meer »

Agility en Speed

Dankzij de industrie specifieke focus en ingebouwde best practices migreert u snel naar de Cloud, waar u profiteert van hoge operationele efficiency en slimme productinnovatie mogelijkheden.

Lees meer »

Betrouwbaarheid en toegankelijkheid

Robuuste ERP- en configuratie functionaliteit met geavanceerde beveiligingsfuncties beschermen uw bedrijfsgegevens en zorgen dat u altijd en overal beschikt over real-time informatie.

Lees meer » 

Meer weten over de Food & Beverage CloudSuite?

Infor CloudSuite logo

Transformeer uw bedrijf met de
CloudSuite Food & Beverage

Met ingebouwde branchespecifieke functionaliteiten voor de voedingsmiddelenindustrie.

Lees de brochure »

Infor werkt samen met Amazon Web Services (AWS), dat alle Infor-applicaties in de cloud host. Daarnaast is Infor Labs opgezet om ervoor te zorgen dat de applicaties in de cloud aan alle vereisten en regels voldoen.

Wilt u meer weten?

Maak een afspraak met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.