Social met Infor Ming.le

Bouw een gecentraliseerd platform voor teamsamenwerking, verbetering van bedrijfsprocessen en contextuele analyses met Infor Ming.le ™

Social

Ming.le is voorzien van een reeks ‘stekkers’, ofwel koppelingen met bestaande entiteiten. Dat kunnen mensen zijn, gegevensbronnen of databases. Ieder onderdeel kan zo worden aangesloten op de Ming.le-omgeving. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van ION, het door Infor zelf ontwikkelde integratieplatform. Binnen ION wordt gewerkt met standaarden zoals XML.

De gebruiker bedient Ming.le via een GUI die per gevolgde entiteit een grafisch icoon bevat. Er kan met kleuren worden gewerkt, zodat in één oogopslag te zien is wat er aan de hand is. Een icoon van een productiemachine dat plotseling felrood oplicht, betekent dat de onderhoudstechnicus aan de slag moet. Via het sociale netwerk zijn aanvullende gegevens meteen beschikbaar. De reactie van de technicus wordt meteen vastgelegd en dan doorgestuurd naar andere betrokkenen. Zo weten alle betrokkenen hoe de zaken ervoor staan.

Voor de interface van Ming.le is gekozen voor HTML5, met als grote voordeel dat het werkt op elk mobiel device dat ondersteuning biedt voor die nieuwe versie van HTML en dat zijn ze vrijwel allemaal.

“We hebben de nieuwe software gemaakt op basis van de gedachte ‘work the way you live’, zodat de zakelijke gebruiker hetzelfde gemak krijgt dat hij in zijn privéleven ook heeft. Bij een omgeving als Facebook kunnen mensen een soort abonnement nemen op andere gebruikers. Volgen dus, en dat kan bij ons ook. Niet alleen voor mensen, maar ook voor machines of processen. Neem bijvoorbeeld een onderhoudstechnicus, die kan de productiemachines volgen waar hij verantwoordelijk voor is. Als er een storing optreedt, dan krijgt hij daar meteen een melding van.”

Emmily Williams
productmanager Infor Ming.le    

Wilt u meer weten?

Maak een afspraak met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.