Workflow met Infor ION

Integreer eenvoudig Infor- en externe systemen en elimineer informatiesilo’s met Infor Intelligent Open Network (ION), het geavanceerde middleware-cloudplatform van Infor.

Infor Xi platform

“Door deze functionaliteit in Infor M3 te integreren, profiteren onze klanten van een simplistische benadering voor het beheren van dataoverdracht.” – Andrew Dalziel, senior director industry & solution strategy bij Infor.

Workflow

De nieuwe Infor oplossing voor Electronic Data Interchange (EDI) maakt het voor M3-gebruikers mogelijk om de status van bijvoorbeeld inkomende EDI-orders van klanten te bekijken en de facturatie bewaken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de middleware-oplossing Infor ION en de Infor EDI Managed Services-oplossing, die een snelle en veilige manier van gegevens beheren mogelijk maakt. Infor OS/Xi-technologie maakt het mogelijk deze berichten te integreren in procesgerichte workflows en rolgebaseerde homepages van de M3 gebruikersomgeving en biedt ondersteuning om het reactievermogen en de klantenservice te verbeteren.

Via Infor ION kunnen bedrijven informatie van handelspartners in het ERP-systeem verwerken en berichten naar hun klanten sturen. Organisaties die Infor M3 gebruiken kunnen via de EDI-oplossing toegang krijgen tot een scala aan EDI-formaten en gebruikmaken van mappings voor handelspartners. Nieuwe handelspartners kunnen eenvoudig worden toegevoegd. Bedrijven profiteren van een eenvoudige, kosteneffectieve oplossing en een uniforme zakelijke uitstraling zonder de complexiteit van een standalone EDI-oplossing.

Infor OS/Xi

Infor OS/Xi heeft gepersonaliseerde homepages die aggregatieprocessen en informatie per functie/rol verwerken. Waarschuwingen of andere meldingen worden direct naar de gebruikers gecommuniceerd, op basis van hun verantwoordelijkheden en prioriteiten.

Mooi, intuïtief en net zo makkelijk te gebruiken als de social media tools die je thuis privé gebruikt.  Infor OS/Xi is ontworpen voor de behoeften van degenen die het belangrijkst zijn: de gebruikers.

 

Verbeterde Cloud

Infor Xi-applicaties omvatten multi-tenancy en ondersteuning voor opensourcesystemen. Daarnaast helpen ze prestaties te verbeteren en kosten te reduceren. Infor gebruikt de cloud-infrastructuur van Amazon Web Services zodat klanten kunnen profiteren van de deskundigheid van Amazon en het schaalvoordeel evenals toonaangevende opensourceoplossingen, waaronder Red Hat’s Enterprise Linux en JBoss Enterprise Middleware, en EnterpriseDB’s Postgres Plus database.

Mobiel ontwerp

Nieuwe Infor OS/Xi-applicaties zijn met standaard application programming interfaces (API’s) uitgerust. Hierdoor kan Infor de gebruikerservaring nog beter optimaliseren voor mobiele apparaten door middel van responsive design, inclusief real-time data en analytics.

Geavanceerde data-analyse

Nieuwe applicaties op basis van Infor Dynamic Science Labs helpen bedrijven met prognoses, met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen.

Infor ION

Infor Intelligent Open Network (ION) is een Service Oriented Architecture waarin de diverse Infor applicaties en niet-Infor applicaties via een centrale Enterprise Service Bus gegevens uitwisselen, zoals een artikel, order, etc. Infor ION is event driven, zodat bijvoorbeeld een nieuw artikel automatisch gepubliceerd wordt in ION, zodat andere applicaties van deze gegevens gebruik kunnen maken. Hierdoor is het ook mogelijk om workflows en notificaties in te richten in ION. Als er bijvoorbeeld een inkooporder boven een bepaald bedrag wordt ingevoerd in Infor M3, zal deze inkooporder gepubliceerd worden in ION en een workflow en/of notificatie triggeren

Onderdeel van ION is ook de Business Vault met daarin orders, facturen, artikelen en vele andere gegevensobjecten ten behoeve van rapportage en business intelligence. Rapportage wordt dan gedaan over de Business Vault zonder de productiedatabase te belasten. ION werkt op basis van de OAGIS standaard.

Wilt u meer weten?

Maak een afspraak met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.